Регистрация на ООД

Home » Регистрация на ООД

Процедурен ред по регистрация на ООД

Регистрация на ООД 1

Регистрация на ООД – вижте още!

Преди да разгледаме стъпките по регистрацията на ООД, нека се запознаем със същността на тази правна форма. ООД представлява Дружество с ограничена отговорност, което се учредява от две или повече лица. Минималният изискуем капитал за регистрацията на ООД е 2 лева, което го прави силно предпочитано сред повечето предприемачи. Другият фактор, който нарежда регистрацията на ООД сред най-предпочитаните правни форми, е ограничената отговорност на съдружниците. При ООД собствениците носят отговорност за своите задължения единствено в размера на капиталовото си вложение, което извежда регистрацията на ООД сред една от най-сигурните от гледна точка на риска форми.

extensive-focused-features

Необходими документи при регистрацията на ООД

Процедурата по регистрация на ООД започва с учредително събрание на съдружниците и протокол от Общото събрание на съдружниците, което изразява съгласието на съдружниците за регистрация на ООД, както и решение на общото събрание за назначаване на управител.

Регистрация на ООД 2

Регистрация на ООД – научте сега!

Заедно с дружествения договор при регистрацията на ООД се изисква и

След като сте подготвили всички необходими документи за регистрация на ООД, следва да се подаде заявление по образец А4. Самата процедура по регистрация на ООД се извършва въз основа на това заявление, подадено от управителя/ управителите на дружеството. Заявлението за регистрация на ООД може да се подаде както по електронен път, така и на хартиен носител, като във всички случаи се очаква документацията за регистрация на ООД да бъде подадена на български език или на всеки един от официалните за Европейския съюз, но заедно със заверен български превод.

 

extensive-focused-features

Процедура по регистрация на ООД

След успешното издаване и окомплектоване на всички необходими документи за регистрация на ООД, следва да се стартира официалната процедура по учредяване на дружеството.

Регистрация на ООД 3

Регистрация на ООД – прочетете сега!

За да отнемем от административните ви задължения по регистрация на ООД, ние от BulAdvice можем да Ви окажем пълна подкрепа по време на цялостната процедура по регистрация на ООД. С над 15 години опит в сферата на счетоводните услуги, ние притежаваме богато портфолио от услуги, което също включва както консултантска, така и правна помощ. От BulAdvice сме насреща при всякакви запитвания от Ваша страна относно законовите изисквания при регистрацията на ООД на територията на България и Европа. Освен това ние сме готови да подготвим и подадем всички необходими документи вместо Вас, ако не желаете да преминавате през всички етапи от процедурата по регистрация на ООД сами. Научете повече и за регистация на ЕООД.

 

Процедурен ред по регистрация на ООД

Необходими документи при регистрацията на ООД

Процедура по регистрация на ООД

 

extensive-focused-features

Наши Сервисы

Мы предоставляем полный спектр услуг, чтобы ваши усилия были успешными!

ЧИТАТЬ ДАЛЕЕ

Зарегистрируйте компанию сейчас!

Заполните нашу простую регистрационную форму

В ФОРМУ

БЫСТРО И ПРОСТО

  • Полное сотрудничество

  • Полный спектр услуг

  • Команда профессионалов

  • Конфиденциальность

  • Аналитический подход

Связаться с нами

Мы ответим на все ваши вопросы!

Быть информированным

Подписывайтесь на нашу Newsletter